TELEFON: +48 604 154 840

OFERTA WIELKANOCNA

ZIMNE DANIA I PRZEKĄSKI:

  • PATERA JAJ FASZEROWANYCH (6 zł/szt)
    • z pieczarkami duszonymi na maśle
    • z musem chrzanowym i szynką ze szczypiorkiem
    • z pastą jajeczną i rzeżuchą
    • z pastą z wędzonym łososiem, oliwkami i ogórkiem
    • z guacamole i suszonym pomidorem
  • TYMBALIKI DROBIOWE (5ZŁ/SZT)
  • PIECZARKI FASZEROWANE (z możliwością zapieczenia) 4zł/szt
  • SAŁATKA BROKUŁOWA Z JAJKIEM, WĘDZONYM ŁOSOSIEM I SOSEM JOGUTOWYM – 14zł/100g.
  • SAŁATKA ZIEMNIACZANO ŚLEDZIOWA Z PIECZONYM BURAKIEM, JAJKIEM I PIECZARKAMI – 14zł/100g
  • TATAR Z WĘDZONEGO ŁOSOSIA – 15 zł/100 g.
  • FILET Z ŁOSOSIA W GALARECIE -18 zł/100g.
  • ROLADA SZPINAKOWA Z KREMEM ŚMIETANOWYM I WĘDZONYM ŁOSOSIEM – 16 zł/100g.
  • ŚLEDŹ TRADYCYJNY PO STAROPOLSKU Z CEBULKĄ – 8 zł/100g.
  • ŚLEDŹ POD PIERZYNKĄ Z JAJKIEM I BURACZKAMI – 12 ZŁ/100g.
  • PASZTET MIESZANY PIECZONY – 45zł/kg
  • PASZTET RYBNY – 70złkg
  • SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ – 45 zł/kg
  • BALERON Z KARKÓWKI NA PARZE – 40 zł/kg

***

DANIA NA CIEPŁO

(niektóre również z możliwością zapieczenia w domu)

  • ŻUR Z JAJKIEM I BIAŁĄ KIEŁBASĄ – 22zł/1l.
  • PIERŚ Z KACZKI Z MUSEM ŻURAWINOWYM – 90zł/kg
  • NOGA Z KACZKI Z JABŁKIEM I ŻURAWINĄ – 19zł/szt.
  • ZRAZIK Z KARKÓWKI/WOŁOWY W SOSIE – 11zł-16zł/szt
  • MARYNOWANA KARKÓWKA PIECZONA W ZUPIE CEBULOWEJ – 350zł/kg.
  • SANDACZ W SOSIE KURKOWYM – 70zł/kg
  • BIAŁA KIEŁBASKA Z CEBULKĄ I TYMIANKIEM W PIWIE – 9zł/100g.
  • KOPYTKA -8 zł/150g.
  • ZIEMNIACZKI W ZIOŁACH DO ZAPIEKANIA – 8 zł/150g.

MAJONEZ DOMOWY WŁASNEJ PRODUKCJI – 12zł/250g

CHRZAN TARTY -12 zł/150g

ĆWIKŁA Z CHRZANEM – 14 zł/250g.

***

CIASTA WIELKANOCNE

  • mazurek z orzechami włoskimi*
  • sernik rosa*
  • ciasto kruche z owocami, pianką i kruszonką*
  • 3bit*
  • czekoladowe z kajmakiem i słonecznikiem*
  • chałwowiec*
  • rogaliki z marmoladą i cukrem pudrem*
  • ciasto marchewkowe z polewą z serka śmietankowego*
  • leśny mech
  • princessa

 45 zł/kg – ciasta wypiekane w blaszkach 36/25 cm i sprzedawane w porcjach 100% lub 50%  blaszki