TELEFON: +48 604 154 840

OFERTA CATERING

DANIA SERWOWANE NA CIEPŁO:

ZUPY

  • rosół (tradycyjny/z kluseczkami/z kołdunami)
  • flaczki
  • strogonoff
  • gulaszowa
  • żur z jajkiem i kiełbaska
  • barszcz czerwony
  • zupa rybna
  • pomidorowa włoska
  • borowikowa (z grzanką lub łazankami)
  • zupa z pora z kuleczkami mięsnymi
  • zupa krem (z dyni/z pieczarek/pomidorowo-paprykowy z ciecierzycą)
  • zupa tajska z mleczkiem kokosowym
  • chłodnik(litewski, ogórkowy, z bazylią)
  • oraz wiele innych

DANIA GŁÓWNE

  • zrazik wołowy/wieprzowy w sosie
  • polędwiczki wieprzowe (w sosie blue lazur/w sosie kurkowym)
  • golonki pieczone (w kapuście/w piwie)
  • karczek (zapiekany z cebulą i serem/w zupie cebulowej/pieczony z sosem pieczeniowym)
  • noga z kaczki w pomarańczach
  • pierś z kaczki w sosie żurawinowym
  • kotlet devolei
  • roladka drobiowa smażona w panierce (ze szpinakiem./z suszonym pomidorem)
  • polędwiczka drobiowa soute (z sosem śmietankowym/kurkowym)
  • roladka drobiowa z udźca z marchewka i porem
  • szaszłyk (tradycyjny/drobiowy BBQ)
  • ryba na bukiecie warzyw z sosem jogurtowo-czosnkowym zapiekana z serem
  • ryba z sosem chrzanowym

DANIA GARMAŻERYJNE

  • pierogi (ruskie, z mięsem, ze szpinakiem, z kaszą i wątróbką, ze szczupakiem, z kaczką)
  • krokiety (z pieczarką, z mięsem, z kapustą i grzybami)
  • placki ziemniaczane (z deepem jogurtowym z łosiem i czosnkiem/z boczkiem i cebulką)
  • kartacze z mięsem
  • koptka/kluski sląskie/pieczone ziemniaczki/

CIASTA I DESERY:

  • szarlotka
  • sernik rosa
  • kakowe z kajmakiem i prażonym słonecznikiem
  • kruche z owocami pianką i kruszonką
  • 3bit
  • rafaello
  • chałwowiec
  • łabędzi puch
  • deser tiramisu
  • deser leśny mech
  • deser

ZIMNE DANIA I PRZEKĄSKI:

  • sałatki (grecka/kalifornijska/z łososiem wędzonym/caprese/nicejska)
  • przystawki (tartinki,kruche korpusiki, bruchetta, koreczki, sakiewki francuskie)
  • patera serów/wędlin
  • tatar wołowy/z łosia/śledziowy
  • tymbaliki drobiowe
  • łódeczki z ogórka z twarożkiem i łosiem
  • pasztet pieczony
  • nugetsy z dipem czosnkowym
  • terrina (szpinakowa z łososiem/buraczkowa ze śledziem)
  • śliwka suszona w boczku/fasolka szparagowa w boczku
  • korecki antipasti/koreczki bbq

DODATKOWO:

  • bufet kawowy
  • fontanna czekoladowa
  • fontanna do napoi
  • fotobudka

 

  • wyroby z wędzarni (mięsa i sery)
  • słoiki (ryby/mięsa)

Leave a Reply